Transformatie Meditatie

De meest wezenlijke en duurzame transformaties voltrekken zich wanneer de mind zich terugtrekt en ruimte maakt voor het Wezen om tot geWaarZijn te komen.

De doorlopende Transformatie Meditatie training is vooral gericht op het ervaringsgewijs verdiepen van je bewustzijn om zodoende tot meer innerlijke vrijheid en autonomie te komen. Om meer in contact te komen met je innerlijke kracht en effectiever je scheppingsvermogen in te kunnen zetten. Dit behelst dus ook het effectief kunnen neutraliseren van ladingen en trauma’s en het effectief kunnen inzetten van creatiekracht.
Je leert d.m.v. diepte-meditatie-technieken transformaties in gang te zetten in patronen en gewoontes. Je leert bewust je psychische energie in te zetten om via bepaalde energetische punten in je lichaam je vitale zelfherstellende vermogens zó te activeren dat dit veranderingen in je onderbewuste tot gevolg heeft.
Ook leer je bewust en op eigen initiatief je hersengolf-staat te beïnvloeden waardoor het veel gemakkelijker wordt om rustig en gefocused te blijven in situaties die je anders misschien onrustig maken.


Het belang van een zeer diepe en krachtige meditatie is groot wanneer je wilt leren je oorspronkelijke scheppingskracht doelmatig in te zetten. De mogelijkheid tot verandering ligt in de diepte van ons Hart en onze geest. Deze twee ervaringskanalen waardoor wij leven dienen om te beginnen gesynchroniseerd te worden om effectief te kunnen samenwerken.


De doorlopende training kent cycli van 6 weken waarbij iedere 6 weken een ander thema door de trainingen loopt.Instappen kan op ieder moment na aanmelding.
De thema’s komen overeen met de thema’s die ook in de trainingsdagen aan bod komen, je kunt een meditatie cyclus met hetzelfde thema dus heel mooi aansluitend of voorafgaand aan een trainingsdag volgen.Maar ze zijn ook zeer goed apart te volgen. In de meditatietraining besteden we minder tijd aan de inzichtelijke kant ( dit in tegenstelling tot de trainingsdagen) en gaat de focus vooral naar het ervaren van je eigen diepere bewustzijnslagen.


Overigens: even een toelichting op de naam van de training; Transformatie Meditatie is de naam die ik zelf heb gegeven aan de manier waarop ik de training geef. Het is geen methode die door iemand anders dan mijzelf is bedacht. De oefeningen, inzichten en ervaringen die eraan ten grondslag liggen en die ik toepas, zijn in mijzelf gevormd door mijn eigen ervaringen en de inspiratie die ik bij velen heb opgedaan. Mocht je een andere cursus tegen komen met dezelfde naam, dan is het niet hetzelfde als wat ik geef.